+32 471 12 53 40

hello@cobrand.be

E-Commerce
Experience Design

Het proces

Image of a person planning

Stel, u wil een webshop voor uw onderneming...

U heeft beslist dat de volgende stap voor uw onderneming een webshop is. Wat nu? Het is belangrijk dat het development team goed weet hoe uw onderneming werkt, want de webshop moet naadloos aansluiten bij uw bestaande onderneming. Een duidelijk plan opstellen is dus essentieel.

Een goede gebruikerservaring start bij een solide ontwerp.

Een webshop moet gebruiksvriendelijk zijn. Als gebruikers zich irriteren bij het gebruik van de webshop, haken ze af. Alles start dus bij een goed design. Een combinatie van de huisstijl, juiste positionering van elementen en webshop best practices zorgen ervoor dat bezoekers klanten worden.

Image of a person designing
Image of a person programming

Tijd om de bouwstenen bij elkaar te leggen.

Zowel plannen als ontwerpen zijn essentieel bij de opbouw van een webshop, maar deze zorgen er natuurlijk nog niet voor dat u meer gaat verkopen. Het is dus tijd om al dat plannen en ontwerpen om te zetten in een echte webshop.

Een webshop die niet gevonden wordt, is als een winkel in the middle of nowhere.

De webshop kan er prachtig uitzien, geweldige functionaliteiten hebben en een enorm gamma aan producten aanbieden... Als niemand de webshop kan vinden, zal deze ook niets opbrengen. De juiste optimalisaties zorgen er voor dat uw potentiƫle klanten de weg wel vinden naar uw gloednieuwe webshop.

Image of a person optimising
Image of a person reviewing

De wereld van data heeft vanaf nu geen geheimen meer voor u.

Een webshop genereert enorm veel data. Deze data goed opvangen en op de juiste manier analyseren kan een enorm verschil geven in de rendabiliteit van uw webshop.